Hirdetés

Az Intel új GPU driver-e 37% teljesítménynövekedést mutat



|

Az integrált grafikus megoldások tulajdonosai számára ez egyértelműen jó hír.

Hirdetés

Az új drivert letesztelték a Resident Evil 5, Dirt2, Supreme Commander 2, Battlefield: Bad Company 2, Dawn of War: Chaos Rising és Starcraft 2 játékokon, melyek nem igazán mai darabok, de a táblázatban látható számok ettől függetlenül valóban a teljesítmény növekedést támasztják alá. A grafikonban lévő számok a százalékos növekedést jelentik az egyes játékok esetében.

Ahogyan leolvasható, a legkisebb érték 10 százalék, a legnagyobb pedig 37, tehát elég nagy szórást mutatnak az értékek. Az új meghajtóprogrammal sikerült megoldani a HDMI monitorok csatlakozásakor jelentkező összeomlások kiküszöbölését is, valamint a Chrome és Firefox futtatásakor tapasztalható megjelenítési problémákat is. Mindezek mellett immáron az Assassin's Creed, Darkspore, The Elder Scroll 4: Oblivion, Empire: Total War, F1 2010, és Starcraft 2 esetén tapasztalható anomáliák is a múlt részét képezik. Végezetül pedig még egy újdonságot tartalmaz a driver, mégpedig a frissített OpenGL-t. Érdekességképpen említjük, hogy az legutóbbi Intel GPU frissítés öt hónappal ezelőtt látott napvilágot, míg ugyanezen időtartam alatt az AMD(egykori ATi) ötször, míg az Nvidia háromszor frissítette grafikus driver-eit. Mindez csak annak tükrében lehet fontos, hogy egyre többen használnak integrált grafikus chip-et, így egyre több embernek lenne szüksége a gyakoribb, így pedig naprakészebb frissítésekre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.