Hirdetés

Az iPhone 7-tel jön az Apple Watch 2



|

A jelek szerint nem márciusban dobja piacra az új okosóráját az Apple.

Hirdetés

A legutóbbi pletykák szinte biztosra vették, hogy márciusban az Apple a piacra dobja az Apple Watch második generációját. Most azonban úgy tűnik, hogy csak frissítésekre lehet számítani, az új hardver ősszel jön. 

Hirdetés

A Techcrunch értesülései szerint az Apple Watch 2.0 és a sok újdonság - köztük a kamera - csak ősszel lesz leleplezve, addig be kell érni kiegészítőkkel és együttműködésekkel. 

Ha mindez így lesz, akkor az Apple Watch 2 az iPhone 7-tel egyszerre mutatkozik be, és valószínűleg így is kerül piacra. 

A két generáció között így majdnem két év különbség lenne, ami több szempontból is jó. Egyrészt technológiailag sokat tud fejleszteni az új szérián az Apple, másrészt a felhasználók sem merülnek ki annyira a gyakori frissítés miatt. 

Szerintetek szükség lenne évente egy új okosórára? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.