Hirdetés

Beépített Radeon HD 5770 az Immensity alaplapon



|

Az ASUS titkoztatos, Immensity nevű alaplapjára integrált Radeon HD 5770 került, a Lucid Hydra chip társaságában.

Hirdetés

Az elmúlt héten már beszámoltunk az ASUS titokzatos alaplapjáról, melyet Immensity néven mutatott be a Computex-en. Azóta kiderült, hogy pontosan milyen GPU-t is integráltak az alaplapba.

 

Az X58-as alaplap a leggyorsabb Core i7-es processzorokat is támogatja, ami viszont érdekessé teszi, az a beépített GPU. Nem egy olyanról van szó, ami 480p-s videók lejátszásakor is gondban van - egy normál ATI Radeon HD 5770 került rá.

 

Mindez pedig kiegészül a Lucid Hydra technológiájával, így lehetőségeink igen széleskörűek. Sajnos az Immensity még nem egy kész termék, azonban az ASUS képviselői szerint jó esély van arra, hogy még az idei év végéig gyártásba kerüljön az újdonság.

 

Elmondták azt is, hogy a választás egyelőre nem végleges, tehát a piaci forgalomba kerülő Immensity-n más beépített GPU is dolgozhat. Valószínűleg sokat dolgoznak majd a melegedés kérdésén is, mi pedig remélhetjük, hogy az ASUS örökre megváltoztatja az integrált grafikus kártya fogalmát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.