Hirdetés

Belépőszintű 4K-s monitort villantott az LG



|

IPS panellel szerelték a 24 hüvelykes 24UD58-B monitort, amely az AMD FreeSyncet is támogatja.

Hirdetés

Az LG Electronics bemutatta a 24UD58-B kódnévre keresztelt monitorát, amely egy 24 hüvelykes képátmérővel rendelkező, 4K-s felbontással dolgozó képernyő. 

Hirdetés

A legfőbb vonzerejét az árcédulája jelenti, amelyen egészen kedvező összeg szerepel. A monitor 350 dollárba kerül. 

A kijelző tudása a belépőkategóriába sorolja a képernyőt. Egy IPS panelről van szó, ami 4K-s, vagyis 3840 x 2160-as felbontást támogat, 60 Hz-en, 10 bites színtámogatással (ez 1,07 milliárd színt jelent). 

Természetesen akad aktív kékfényszűrés is az 5 milliszekundumos válaszidővel dolgozó monitoron, amelynek a maximum fényereje 250 cd négyzetméterenként. A betekintési szögek 178 fokosak, a bemenetek tekintetében HDMI 2.0 és DisplayPort 1.2a áll a felhasználók rendelkezésére. 

A monitor támogatja az AMD FreeSync technológiáját is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.