Hirdetés

Bemutatkozik a legvékonyabb külső BDXL-író



|

A mindössze 12 milliméter vastag BDR-XU02J a Pioneer nevéhez fűződik, és a legnagyobb lemezekkel is megbirkózik.

Hirdetés

A Pioneer nevéhez fűződik a BDR-XU02J kódnévre keresztelt külső Blu-ray-író, amelyről elmondható, hogy jelenleg a legvékonyabb olyan író a világon, amely már Blu-ray XL típusú adathordozókat is támogat. A meglehetősen lapos kialakítás a tálcás betöltőmechanizmus hiányának köszönhető.

A 130 x 130 x 12 milliméteres méretekkel rendelkező író 250 grammot nyom a mérlegen. A gyártó a  dobozba egy talpat is mellékel, így akár vertikálisan is elhelyezhető az író, amely USB 2.0-ás interfészen át kommunikál és kap energiát, ugyanarról a kábelről.

A BDR-XU02J az egy- és kétrétegű BD-R lemezeket 6x-osan, a három- és négyrétegűeket 4x-esen képes írni, a többi korongnál az alábbiak szerint alakul az írási sebesség: BD-R (LtH) 6X, BD-RE 6X, többrétegű BD-RE 2X, DVD 8X, CD 24X. A BDR-XU02J májusban kerül a boltokba, a DiXiM BD Burner 2013 programmal kiegészítve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.