Hirdetés

Bemutatkozott a legendás Cooler Master Hyper 212 EVO utódja



|

A Cooler Master elmondott minden fontos részletet a vadonatúj processzorhűtőjéről.

Hirdetés

Valószínűleg sokan őriznek kellemes emlékeket a Hyper 212 EVO CPU-hűtővel kapcsolatban, és nem véletlenül. Egy ár-érték arányban szinte verhetetlen termékről van szó, amelynél akad olcsóbb vagy hatékonyabb konkurencia is a piacon, viszont még mindig megbízható, és számos pluszt ad a gyári megoldásokhoz képest. Nem csoda hát, ha a gyártó nekiveselkedett a koncepció továbbgondolásának, amelyet először a 2018-as Computexen villantott meg, most viszont részletesen be is mutatta. Nincs már messze a megjelenés sem. 

Hirdetés

A Hyper 212 EVO V2 a Cooler Master szerint minden aspektusában fejlődött: az aszimmetrikus hőcsövek dizájnjának köszönhetően egyetlen memóriafoglalatba sem lóg bele a hűtő és ezáltal kompatibilis minden alaplappal; az új SickleFlow 120-as ventilátor újratervezett és ívelt pengéi, valamint kerete optimalizált légáramlást tesz lehetővé; a négy réz hőcsövet használó Direct Contact technológia kivételes hőelvezetést biztosít; a csendes ventilátor minimalizált rezgésekkel zajtalan működést garantál; az intuitív tervezésnek köszönhetően problémamentes a beszerelés. 

A Hyper 212 EVO V2 október végétől lesz beszerezhető az európai kereskedőktől, az eredeti ára 35 euró (nagyjából 13 ezer forint), de a hazai árcédula még nem ismert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.