Hirdetés

Conceptronic TV PVR Card CTVFMC



|

Otthonunktól távol sem kell lemondanunk a televíziózás élvezetéről, ha van nálunk egy noteszgép.

Hirdetés

A Conceptronic TV PVR Card is egy noteszgép periféria, méghozzá egy PCMCIA kártyahelyre illeszthető, analóg adások vételére alkalmas tv-vevő kártya. A szabványnak köszönhetően a beüzemelés egyszerű, akárcsak a mellékelt programok telepítése.

 

Rendkívül jó ötlet, hogy az antenna csatlakoztatásához kapunk két kiegészítő toldalékot, melynek segítségével használhatunk dugós és csavaros csatlakozóval ellátott kábelt egyaránt. A mellékelt szoftver kissé puritán, de funkciókban gazdag, mert nem csak TV nézésre használhatjuk, hanem az általunk felvett videók alapszintű szerkesztésére és lemezre írására is.

 

 

ctvfmc.jpg

 

 

Bár a szoftver ismeri hazánkat, a magyarországi adásnormát mégis helytelenül (PAL B/G helyett PAL D/K-nak és Secam-nak) azonosítja, így ezt kézzel kell beállítanunk. További hátránya, hogy hiányzik az adaptív sávkeresés, így 52 csatorna helyett csak 36-ot talált meg automatikusan, ezért a további csatornákat nekünk kell hozzáadnunk. A kezdetleges szoftver számlájára írható az is, hogy egyetlen csatornát sem azonosít sztereónak, ezért csak mono hangzást kapunk.

 

A hibákat ellensúlyozza a remek kép- és hangminőség, valamint alacsony ára.

 

Adatok:

- PCMCIA foglalatba illeszkedő sztereó tv vevő

- Analóg műsorok vételére alkalmas

- Teletext támogatás

- MPEG 1/2/4 formátumú rögzítés

- S-Video és kompozit bemenet



Értékelés:

Előny: Nagyon jó minőségű tv vétel

Hátrány: Nincs távirányító, rossz felvételi minőség, kezdetleges szoftver

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.