Hirdetés

Drága lesz a GeForce GTX 780



|

Az NVIDIA új kártyája várhatóan annyiba kerül majd, mint a GTX Titan.

Hirdetés

Egyelőre igen kevés dolog biztos a GeForce GTX 780-nal kapcsolatban. A kártya állítólag 5 GB GDDR5-ös VRAM-ot kap, amit egy 320 bites memóriabusz kezel. A 40 ROP egységgel működő vezérlőbe a GK110-es grafikus mag kerülhet, 2486 CUDA maggal. Eddig azt pletykálták, hogy 500-600 euró lesz az árcédulájára írva, de most egész mást mondanak a jelentések. 

A SweClockers információi szerint tévesek a korábbi értesülések: ők most azt állítják, hogy a GeForce GTX 780 vételára jóval közelebb lesz a GTX Titanéhoz, ami már 1000 eurót jelent. Elképzelhető, hogy ilyen magasra azért nem kúszik az összeg, azonban biztosra veszik, hogy 700 euró fölötti értékről lesz szó a megjelenéskor. 

A tervek szerint ebben a hónapban bemutatkozó GTX 780-at egyébként korábban GTX Titan LE néven is emlegették. Az ebbe kerülő GPU megegyezik azzal, ami a Titanban és a Tesla K20-ban is megtalálható. A GTX 780-nal egyszerre további kártyák megjelenésére is lehet számítani, így vélhetően a GTX 770-re és a GTX 760 Ti-re. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.