Hirdetés

Egyszerű SSD-telepítés a Crucialtől



|

A Data Transfer Kits megkíméli a felhasználót a fárasztó telepítésektől, amikor SSD-re költözteti rendszerét.

Hirdetés

Egy SSD sokkalta gyorsabb egy átlagos merevlemeznél, azonban átállni egy ilyen meghajtóra valamivel nehezebb, mint néhány plusz RAM-ot bedugni az alaplapba. Sajnos az operációs rendszert és a telepített alkalmazásokat is újra kell installálni az elsődleges meghajtó cseréjekor.

 

A Crucial a RealSSD C300-as SSD-khez kínálja az úgynevezett Data Transfer Kits-et, amely megkíméli a felhasználót a felesleges újratelepítésektől. A csomagban egy klónozó szoftvert és egy SATA-USB-kábelt találunk. Utóbbi a notebookok tulajdonosainak jöhet jól, hiszen a laptopokba általában egy meghajtó fér el.

 

A szoftver képes az operációs rendszer, a programok, azok beállításai és minden dokumentum mentésére: egy képfájlt csinál, amelyet aztán kibont az SSD-re, és minden úgy működik néhány kattintás után, mint a régi merevlemezről; csak gyorsabban.

 

A legkisebb C300-as SSD 6 Gb per másodperces SATA interfészt használ, és 355 MB per másodperces olvasásra képes. A 64 gigabájtos modell ára 135 angol font, míg a 128 gigabájtos 334 fontba, a 256 gigabájtos változat pedig 612 fontba kerül.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.