Hirdetés

ElecomSoft: jelszófejtésben segítenek a Fermi GPU-k



|

Az ElecomSoft jelszavak visszafejtésében veszi nagy hasznát az NVIDIA új kártyáinak.

Hirdetés

Az NVIDIA Fermi-alapú videókártyái kétség kívül nagy erővel és teljesítménnyel robbantak be a piacra, legyen szó játékról, vagy más felhasználási módokról. Az erőteljes GPU-k a teljesítmény egy új szintjét mutatták be a fanatikusoknak és a játékosoknak.

 

A Fermi GPU-k akkor is jobb eredményt produkálnak vetélytársaiknál, ha olyan feladatról van szó, amelybe a GPU is képes beszállni. Az ElecomSoft úgy döntött, Fermi-alapú kártyákat használ ahhoz, hogy növelje a jelszavakat visszaállító szoftverének teljesítményét.

 

Egy Fermi-alapú Tesla GPGPU-t használva az ElecomSoftnak sikerült húszszoros növekedést elérni a jelszóvisszanyerés sebességét tekintve. A vállalat termékei közül az új eljárást az ElecomSoft Distributed Password Recovery, az ElecomSoft Wireless Security Auditor és az ElecomSoft iPhone Password Breaker képesek kihasználni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.