Hirdetés

Elegáns pendrive-ok a Silicon-Powertől



|

Elegáns dizájn és megbízhatóság jellemzi a Silicon-Power legújabb pendrive-jait.

Hirdetés

Víz-, ütés- és porállóság jellemzi a most bejelentett, Touch 851 szériába tartozó két pendrive-ot, ezenkívül a burkolatuk is fém (egészen pontosan cinkből készült), ezáltal erősítve az időtállóságot. Az arany- és ezüstszínű pendrive-ok USB-csatlakozója kicsúsztatható, emellett USB 1.1- és 2.0-kompatibilisek. A fémház ellenére nem nehezek, 6,3 grammot nyomnak, szinte mindegyik operációs rendszert támogatják, ezenkívül kapunk hozzájuk egy szoftveres menüt is, amelynek segítségével különböző widgetekkel bővíthetjük ki a pendrive-unk tudását. A COB (chip-on-board) technológiával készült pendrive a sajtóanyagok alapján nagyon megbízhatónak tűnik, az eddigi Silicon-Power-es pendrive-ok alapján nem lehet gondunk vele. 2, 4, 8 és 16 gigabájtos verziókban lesz majd kapható.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.