Hirdetés

Elkészült a levitáló Bluetooth-hangfal prototípusa



|

A gömb alakú hangszóró a levegőben pörögve ontja magából kedvenc zenéidet.

Hirdetés

Ha egy extrém és figyelemfelkeltő vezetéknélküli hangfalra vágyunk nem érdemes tovább kutatnunk, hisz az Om/One nevű eszköznél menőbb terméket nem igazán fogunk találni.

Hirdetés

A hangfal két részből áll egy talapzatból (ez gondoskodik a mágneses levitációról), valamint egy gömb alakú hangszóróból, mely önállóan is használható és - a gyártó ígérete szerint - akár 15 órán át is képes üzemelni egyetlen töltéssel. A prototípus elkészítése után az Om Audio egy közösségi finanszírozási kampányt indított, hogy felmérje a vásárlók igényeit. Az eszköz piacra dobáshoz egy 100 ezer dolláros limitet állított fel a gyártó, melynek több mint a felét rögtön az első napon sikerült összeszedni.

A levitáló hangszóró egyébként 3 különböző kialakítást kap majd a későbbiekben, melyek közül a legcsábítóbb kétségtelenül a discogömb-verzió, melynek beszerzéséhez 299 dollárral kell támogatnunk a kampány megvalósulását (az alap modellekhez már 179 dollár befizetése esetén is hozzájuthatunk).

A tervek szerint decemberben kezdi el leszállítani a "vásárlóknak" az első Om/One hangfalakat a gyártó, így a legszerencsésebbek szilveszterkor már az új eszközük segítségével kápráztathatják el a házibuliba érkező barátaikat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.