Hirdetés

Enermax Hoplite ház dokkolóval



|

Hot swap-képes meghajtóhelyek és dokkoló is került az Enermax legújabb midi tornyára.

Hirdetés

Az Enermax bemutatta legújabb PC-házát, amely Hoplite névre hallgat, és a midi tornyok kategóriájában szeretne vevőket találni. Az újdonság acélból készült, és kívül-belül feketére festették. Legfeltűnőbb része az előlapi, 120 milliméteres Vegas LED ventilátor, amely egyedi világításvezérléssel borítja fénybe környezetét.

 

A 495 x 202 x 503 centiméteres Hoplite rendelkezik két 3,5 hüvelykes, hot swap-képes meghajtóhellyel is. A további extrák sorába tartozik a ház tetején található dokkoló is, amibe 2,5 vagy 3,5 hüvelykes SSD-t vagy HDD-t helyezhetünk. Az I/O-panel felülre került, két USB, egy eSATA és egy HD audio porttal.

 

A négy 5,25 hüvelykes meghajtót befogadni képes Enermax torony szerszámok nélkül szerelhető. Hátul egy plusz 120 milliméteres légkavaró gondoskodik a hűtésről. A tápegység alulra kerül, ahol eltávolítható porszűrő is található; illetve előfúrt lyukak a vízhűtés számára. A Hoplite ára 154 dollár.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.