Hirdetés

Érkeznek a SeaSonic 80Plus Platinum minősítésű tápjai



|

A moduláris PSU-k hatásfoka eléri a 92 százalékot.

Hirdetés

A SeaSonic novemberben dobja piacra a legújabb tápegységeit, amelyek a legjobb, 80Plus Platinum minősítést érdemelték ki. A 860 és az 1000 wattos PSU-k teljes mértékben modulárisak, a hatásfokuk pedig eléri a 92 százalékot.

 

Az egy 12 voltos ággal rendelkező tápegységekben egy Sanyo Denki San Ace ventilátort teljesít szolgálatot, amely összesen háromféle módban képes működni: zajmentesen, csendesen és hűtés fokozatban dolgozik, szükségtől függően.

 

A SeaSonic bőkezűen bánt a kimagasló hatásfokú PSU-k garanciáját illetően, ugyanis a 860 és az 1000 wattosra egyaránt hét év jár. Ajánlott végfelhasználói áruk 209 és 249 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.