Hirdetés

EVGA GeForce GTX 460 FTW duó



|

Az EVGA egyenesen két új GeForce GTX 460 FTW grafikus kártyát mutatott be.

Hirdetés

Az EVGA bemutatta a maga részéről legerősebb GeForce GTX 460-as kártyát, amelyek az FTW (For Teh Win) szériába tartoznak, és a GF104-es lapkára épülnek. A GPU, shader és memória órajelek 850, 1700 és 4000 MHz-es értékre lettek növelve a gyári 675/1350/3600 MHz-ről.

 

A grafikus kártyákat az extra stabilitás miatt MOSFET hűtőbordával látták el. A 336 CUDA maggal, 256 bites memóriainterfésszel és 1 gigabájt GDDR5-ös VRAM-mal felvértezett kártyák két DVI és egy HDMI kimenetet kínálnak.

 

A GeForce GTX 460 FTW-k közötti különbség csupán annyi, hogy az alap, 260 dollárért elérhető változat a referencia kártya kinézetét örökölte, az EE (External Exhaust) verziót (képünkön) pedig kicsit átszabták. Ennek az ára 270 dollár, várhatóan azonban csak később lesz kapható.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.