Hirdetés

Ez több, mint házimozi...



|

Az Epson új rendszere valódi mozit csinál nappalinkból.

Hirdetés

 

Az Epson Ensemble Home Cinema System névre keresztelt felszerelésegyüttese nem a hagyományos értelemben vett házimozivá alakítja nappalinkat: valódi mozit csinál belőle.

 

A rendszer egészen elképesztő jellemzőkkel bír. A képet egy 720p-s, vagy 1080p-s Epson projektor sugározza, egy 100 inches képernyőre. A remek hangzásért az 5.1-es Atlantic Technology hangrendszer felel, amelynek csak a mélynyomója 10 inch méretű.

 

epson_cin.jpg

 

Iker-HDMI-bemenet, DVD-lejátszó, és különleges távirányítás is helyet kapott az összeállításban, amelyet az Epson állítása szerint csupán néhány óra beszerelni egy nappaliba, amely aztán komplett otthoni mozivá alakul.

 

Mindez azonban nem olcsó mulatság. Az olcsóbbik, 720p-s változat 5000 dollárba (890.000 forint), míg az 1080p-s variáció 7000 dollárba (1.250.000 forint) kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.