Hirdetés

Február 28-án jöhet a Ryzen



|

A Taobao oldalán felbukkant egy Ryzen CPU, amelynek a vételára körülbelül 295 dollár, az órajele pedig 4,2 GHz.

Hirdetés

Egy reddites felhasználó bukkant rá a Taobao oldalán az AMD Shanghai előrendelési ajánlatára, amely egy Ryzen processzor volt, február 28-i megjelenéssel

Hirdetés

A chipet nagyjából 295 dollárnak megfelelő összegért listázták, 14 nm-es, az alap órajele pedig 4,2 GHz-en alakult. 

Az eddigi listák alapján ilyen modell nem létezik, ugyanakkor a CES-en használt mérnöki mintát elképzelhető, hogy továbbfejlesztették, a 3,6 és 3,9 GHz-es órajeleket pedig 3,9 és 4,2 GHz-re emelték. A 4,2 GHz-es alap órajelet a legtöbben megkérdőjelezik, bár nem tudni, hogy hány magos volt a listázott CPU. 

A korábbi pletykák március 2-re várták a Ryzen lapkákat, a dátum most február 28-ra módosult. 

Sokan kétkedve fogadják a mostani információkat, egyes felvetések szerint a Taobao oldalára egy egyszerű kereskedő töltötte fel a Ryzen CPU-t, és megpróbálta elhitetni, hogy az igazi AMD kínálja előrendelésre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.