Hirdetés

Fluke Networks interjú a FITI konferencia alkalmából



|

Hirdetés

A Fluke Networks képviselője a hálózattesztelési és monitorozási termékeiről beszél. Az egyik legfontosabb téma pedig az adatközpontokban egyre inkább teret hódító 10 Gigabit Ethernet sebességre alkalmas hálózatok mérése lesz. Ezt követően a cég a vállalati LAN- és WLAN-hálózatok üzemeltetésébe enged betekintést, itt főképp a vállalat hordozható hálózat tesztereiről és analizátorairól lesz szó. A Fluke Networks végül a saját fejlesztésű OptiView hálózati analizátorát mutatja be, amely akár réz, akár optikai LAN- és WLAN-hálózati monitorozásban ad segítséget az IT-szakemberek számára.

 

A leendő előadásokkal kapcsolatban megkerestük Cziráky Zoltánt, aki elmondta, hogy a vállalat nemcsak hagyományos értelemben vett prezentációkkal készül, hanem egy, a helyszínen felépített élő hálózaton történő interaktív „tesztvezetéssel" is, ahol bárki fizikailag is kipróbálhatja mindazt, amiről az első három előadáson szó volt. Az előadások megtartásában a Fluke Networks anyacég egyik szakembere is részt vesz.

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.