Hirdetés

Fotók az Intel Core i5 processzoráról



|

Alig egy hónappal az új processzorcsalád bemutatkozása előtt képekről ismerhetjük meg az első Core i5-ös típust és annak csomagolását.

Hirdetés

A távol-keleti piac igazából sosem törődött a külföldi székhelyű gyártók által meghatározott embargókkal, így számtalan példát láthattunk arra, hogy a hivatalos megjelenés előtt hetekkel megvásárolhatóvá vált a még be sem mutatott újdonság. Most is ez történt, a tajvani piacon már lehet találni Core i5 750-es processzort, méghozzá dobozos csomagolásban, gyári hűtéssel.

 

corei5.jpg

 


Az egyik szerencsés "vásárló" nyomban le is fotózta a dobozt, illetve a kicsomagolás menetét. Sok érdekesség persze nem derül ki a képekből, egyedül a gyári hűtő vékonyságán csodálkozhatnak páran. A rézmagos, a gyártó szokásos hűtőformája alapján készült egység hűtési teljesítménye alapórajelen minden bizonnyal elegendő lesz a Core i5 750 esetében, a 2,66 gigahertzes órajelen ketyegő processzor tipikus fogyasztása ugyanis 95 W - a jelenleg kapható Core i7-ek 130 W-os TDP-osztályba vannak besorolva. A hűtő négy lefogatója az LGA1156-os foglalatra vannak méretezve.

 

intel_core_i5_750_2.jpg
 


Bizonyos tajvani helyeken tehát már megvásárolható a képeken látható processzor, melyért mindössze 196 dollárt kell kifizetnie annak, akinek már csak a CPU hiányzik a P55-ös platform összetevői közül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.