Hirdetés

Fotón az AMD Radeon HD 6870



|

Kiszivárgott az első kép a Radeon HD 6870-ről, amely egyszerre öt monitorral is megbirkózik.

Hirdetés

Várhatóan már ebben a hónapban megérkezik, azonban ismét a hivatalos bemutató előtt láthatjuk az AMD egyik legújabb kártyáját. Hála egy kínai oldalnak, kiszivárgott az első sajtófotó az AMD közelgő Radeon HD 6870-es grafikus vezérlőjéről.

 

Az új kártyát egy 40nm-es Barts (XT) GPU hajtja, és DirectX 11-támogatással rendelkezik. A Radeon HD 6870 két foglalatot vesz el a gépünk belsejében, 1 GB GDDR5-ös VRAM-mal rendelkezik, és 256 bites memóriainterfészen dolgozik. Az újdonságok közé tartozik a harmadikgenerációs Unified Video Decoder (UVD), illetve az AMD HD3D 3D-s játéktechnológia.

 

A CrossFireX konfigurációban is működtethető kártya az EyeFinity játékmódtól sem riad vissza. Sőt, öt monitort is könnyedén kezel, ugyanis ennyi kimenet került rá. Ebből kettő DVI, egy HDMI 1.4, kettő pedig mini DisplayPort 1.2. Öt kijelző, EyeFinity módban, mindenképp nagyszerű teljesítménynek ígérkezik a Radeon HD 6870-től.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.