Hirdetés

Gamer alaplappal újított az ASUS



|

M.2 és SATA Express foglalat is van a H97-Pro Gamer alaplapon.

Hirdetés

Az ASUS legújabb LGA 1150-es alaplapja a H97-Pro Gamer kódnévre hallgat, és ATX-es méretben indul a játékosok kegyeiért. A legnagyobb újításai közé sorolható a 10 gigabit per másodperces átvitelre alkalmas M.2 és a SATA Express csatolófelület, de van rajta GameFirst II hálózati technológia is (ez a játékkal kapcsolatos adatok forgalmát előretolva csökkenti még tovább a lag mértékét - a ping nyolcszorosan is javulhat). A legjobb hangzásért az utóbbihoz hasonlóan szintén exkluzív SupremeFX és a Sonic Radar II technológiák gondoskodnak. 

Hirdetés

Az alaplap mindenképp a jövőbe mutat, ugyanis az SSD-k tekintetében az M.2 és a SATA Express jelentik a jövőt, amelyek értelemszerűen gyorsabbak, mint amit a jelenlegi modellek kínálhatnak a SATA felületeken. 

Ugyancsak jó a hír a minőség tekintetében az ASUS Gamer's Guardian jelző, amelynek keretében kézzel választott, nagy teherbírású alkatrészekkel látták el az alaplapot a maximális teljesítmény és tartósság jegyében. Mindez az élettartam, a hűtés és a potencionális tuning szempontjából sem lényegtelen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.