Hirdetés

GeForce GTX 980 van az MSI új laptopjában



|

Nagyon erős a GT72 Dominator Pro G limitált kiadása.

Hirdetés

Az MSI a 29. születésnapja alkalmából úgy döntött, érdekes laptoppal ajándékozza meg azokat, akik hardcore gamer gépet akarnak vásárolni. 

Hirdetés

A végeredmény a GT72 Dominator Pro G limitált kiadása lett, amelybe az NVIDIA GTX 980-as videokártyája (8 GB memóriával) és az Intel hatodikgenerációs Core i7-6820HK processzora került. 

Mondani sem kell talán, hogy mindez elképesztő erőt jelent. Ha valaki konkrétumokra kíváncsi, akkor a 3D Mark 11 tesztjén némi tuninggal a P14,500-as értéket is könnyű vele túlszárnyalni. 

Aki Windows 10 alatt élvezné a DirectX 12 előnyeit 4K-ban, annak is tökéletes megoldás. 

Egyébként 17,3 hüvelykes, full HD-s kijelzővel, maximum 64 GB DDR4-es memóriával, illetve akad még háttérvilágított billentyűzet, valamint C-típusú USB 3.1 is, többek között. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.