Hirdetés

Harmony 1000 - a ház ura



|

Csúcsminőségű érintőképernyős távirányító a Logitechtől.

Hirdetés

Krómszínű és zongorafekete külseje még az ízlésesen berendezett nappaliban is esztétikus látvány.

A Harmony 1000-est akár a ház uraként is aposztrofálhatnánk, hiszen minden infravörös vevővel ellátott készüléket vezérelni tud, legyen az egy videomagnó, egy digitális videófelvevő, egy nagyfelbontású televízió vagy bármilyen más háztartási gép. Opcionális kiegészítőjével, rádiófrekvenciás jelek segítségével házimozi rendszerünk másik szobában elhelyezett egységeinek még csukott ajtón keresztül is tud parancsolni.

Kilenc centiméteres színes kijelzőjén a szórakoztató tevékenységekkel kapcsolatos piktogramokat láthatunk: TV nézés, filmlejátszás, zenehallgatás vagy videójáték. Elég egyetlen érintés valamelyik felett, és az egész házimozi rendszer a választott tevékenységnek megfelelő állapotba kerül. A rendszer előnye, hogy mindig csak az adott tevékenységhez szükséges gombok jelennek meg a képernyőn. Szabadalmazott Smart State® technológia segítségével nyomon követi a házimozi rendszer összes készülékének aktuális állapotát, így téve lehetővé a tevékenység alapú irányítást. Ennek a megoldásnak köszönhetően a felhasználók egyetlen gombnyomással válthatnak át például filmnézésről zenehallgatásra.

A távirányító idén ősszel kerül forgalomba, javasolt ára Európában 499 euró lesz, Magyarországi végfelhasználói ára még nem ismert.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.