Hirdetés

HD monitor játékosoknak is



|

A BenQ 24 hüvelykes monitorán a HDMI bemenet is helyet kapott.

Hirdetés

A BenQ bejelentette a játékosok számára készült BenQ FP241VW LCD-monitort, amely a BenQ’s kizárólagos Senseye+gaming technológiájával, HDMI csatolófelülettel és ultragyors 12ms MPRT (Motion Picture Response Time) válaszidővel rendelkezik.

 

A BenQ kizárólagos Senseye+game technológiája automatikusan és dinamikusan javítja a képminőséget, zökkenőmentes megjelenítést és tiszta képet kínálva a számítógépes játékok közben. Továbbá az FP241VW hat olyan speciális megjelenítési móddal érkezik, mint a szabványos, a dinamikus, a film mód, a kép mód, az akciójáték mód és a versenyzés mód.

 

Az FP241VW teljes mértékben támogatja az 1080p videofelbontást. A HDMI-felület (High-Definition Multi-media Interface) segítségével könnyen csatlakozhat a HD-képes berendezésekhez, mint például HD DVD lejátszókhoz, konzolokhoz és megjelenítőkhöz.  Az FP241VW a maximális kompatibilitás érdekében különböző további bemenetet is támogat, mint például DVI-D és D-sub.

 

Az FP241VW tartalmazza a PerfectMotion dinamikus videofeldolgozási technológiáját, amely megpróbálja kiküszöbölni a szellemképeket és a mozgásból származó elmosódást. A PerfectMotion technológia két lépéses folyamatként működik: a folyékony kristály forgási sebességét felgyorsítva először lecsökkenti a szürke-szürke válaszidőt, majd fekete képkockákat illeszt be az erről a videoforrásról származó képkockák közé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.