Hirdetés

HyDrive: augusztusban jön az SSD-s optikai meghajtó



|

Az LG és a Hitachi a 2010-es Computex-re magával vitte, és hivatalosan is bemutatta az augusztusban érkező SSD-ODD-kombót.

Hirdetés

A múlt héten már beszámoltunk az LG és a Hitachi újdonságáról, amely egy olyan optikai meghajtó notebookokhoz, amibe egy SSD-t rejtettek. A két gyártó a Computex kiállításon hivatalosan is bemutatta a HyDrive-ot.

 

A HyDrive egy egyszerű DVD-meghajtó, ami később DVD-író, vagy Blu-ray-meghajtó is lehet; és ehhez társul a 32 vagy 64 gigabájtos SSD-tároló. Az újdonság egy notebook esetében tehát nem csak ODD-t kínál, hanem azonnali elérést egy SSD-hez (operációs rendszer, fontos alkalmazások gyors betöltése); valamint tárhelyet is kapunk dolgainkhoz.

 

Az augusztusban érkező HyDrive rendelkezik még egy úgynevezett Defect Management funkcióval is, ami a karcos, sérült lemezek olvasásában segít, így az információ egy károsodott DVD-ről is visszanyerhető a meghajtó segítségével.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.