Hirdetés

Ilyen lehet az asztali Surface billentyűzete és egere



|

Kiszivárgott egy billentyűzet és egy egér, amelyek valószínűleg a Surface termékcsaládot erősítik.

Hirdetés

A pletykák szerint a Microsoft hamarosan bővíti a Surface termékcsalád kínálatát, méghozzá egy minden egyben jellegű asztali PC-vel. 

Hirdetés

Ennek a bemutatkozása még várat magára, sőt, pletyka sem sok kering a gépről. A billentyűzete és az egere azonban most kiszivárgott. 

A Windows Central által közzétett képen a Bluetooth-os billentyűzet kéttónusú szürke dizájnban díszeleg, míg az FCC listájában felbukkant Bluetooth-os egér hasonlóan egyszerű és minimalista stílust képvisel. 

A Microsoft évek óta árul már egereket és billentyűzeteket, így sokak szerint nem meglepő, hogy most előkerült még két periféria. A Surface név azonban árulkodó rajtuk, és ez ismét beindította a pletykákat, hogy közeledik az asztali Surface PC. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.