Hirdetés

Itt a Gigabyte GeForce GTX 1070 G1.Gaming



|

Könnyű túlhajtani a 8 GB memóriával szerelt videokártyát.

Hirdetés

A Gigabyte útjára indította a GeForce GTX 1070 G1.Gaming videokártyáját, amelyet a GV-N1070G1 GAMING-8GD modellszám alapján lehet majd keresni a boltokban. 

Hirdetés

A WindForce hűtőegység mellett gyári tuning, RGB-s világítás és 8 GB GDDR5-ös memória jellemzi. TITAN X-szintű teljesítményt ígér, miközben halk és hűvös marad. 

A WindForce 3X hűtőegység két közvetlen érintkezésű réz hőcsövet használ, egyedi ventilátorlapátokkal és hűtőbordával. A 3D Active Fan félpasszív hűtést garantál, vagyis alacsony terhelés mellett teljes a csend. A LED-es visszajelző fény mindig mutatja, hogy megy-e a légkavaró. 

A Gigabyte logó RGB-s LED-es megvilágításban pompázik, ami 16,8 millió színt és több világítási effektet is jelent. A testre szabhatóságot az XTREME Engine szoftver segíti. 

Ugyanebben lehet egyetlen kattintással elérni a gyári tuningot. Gaming módban a GPU órajele 1594 MHz, Boost mellett 1784 MHz. OC módban ezek az értékek 1620 és 1822 MHz-re emelkednek. 

A rendszer stabilitásáról egy LED ad visszajelzést: ha gond van, azonnal villog. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.