Hirdetés

Itt az Arctic legújabb processzorhűtője



|

Két ventilátorral dolgozik a hatékonyabb hűtés érdekében a Freezer i32 Plus.

Hirdetés

Az Arctic bemutatta a legújabb processzorhűtőjét, a Freezer i32 Plust. Ennek az igazi újítása az, hogy a hűtést egy további ventilátorral segíti. 

Hirdetés

A két légkavaró ellentétes oldalon helyezkedik el, és így nagyobb légáramot tudnak generálni. Az első ventilátor keresztülnyomja a levegőt a hűtőbordán, míg a második elszállítja azt. 

A 49,99 euróért vihető Freezer i32 Plus az Intel LGA 2011-3, 1150, 1151, 1155, 1156 foglalataival kompatibilis. Az öt darab, egyenként 6 milliméteres hőcsövet 84 darab 0,3 milliméteres lamella egészíti ki a hűtőbordában. 

A PWM-vezérelt légkavarók 0 és 1350 RPM között működnek, vagyis alacsony terhelésnél a 752 grammos processzorhűtő teljesen néma. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.