Hirdetés

Itt vannak a Kingston újabb takarékos SSD-i



|

A tömegeknek szánják az SSDNow UV300-as sorozatot.

Hirdetés

A Kingston bemutatta a legújabb SSD-szériáját, amely az SSDNow UV300 névre hallgat. A sorozatot kifejezetten a tömegeknek szánják, tehát valódi slágertermék lehet. 

Hirdetés

A meghajtók kompatibilisek az ultrabookokkal is, ugyanis 5 milliméter vastagságúak és 2,5 hüvelykesek. Természetesen kiegészítőkkel 7 és 9,5 milliméteres foglalatokhoz is alkalmazhatóak. 

Az adattárolók TLC NAND flash memóriát használnak, amelynek az irányításáért egy Phison S10 processzor felel. 

Kapacitások tekintetében 120, 240 és 480 GB-os választások vannak, míg a szekvenciális olvasási és írási sebességek elérik az 550 és az 510 MB per másodperces értékeket. 

A meghajtók az életük során 64, 128 és 256 TB adat írását képesek elvégezni. 85 000 és 75 000 a másodpercenkénti I/O-műveletek száma (120 és 240, valamint 480 GB-os verzió). Sajnos a vételárakról hallgatott a Kingston. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.