Hirdetés

Jönnek a Blu-ray felvevővel ellátott AQUOS DX tévék



|

A második generációs Blu-ray felvevővel rendelkező televíziókat könnyebb kezelhetőség és a jobb képminőség jellemzi

Hirdetés

A Sharp bemutatja a beépített Blu-ray felvevővel ellátott AQUOS DX sorozat 13 új modelljét 26, 32, 40, 46 és 52 hüvelykes képátlóval. A DX sorozat első vonala még 2008 novemberben indult útjára, mint könnyen kezelhető megoldás Blu-ray lemezek és a hagyományos DVD-k lejátszására, illetve Blu-ray felvételkészítés céljára.

A DX széria második generációjával fejlettebb funkciókat, még jobb képminőséget és könnyebb kezelhetőséget ígér a gyártó. A felvétel funkciót a 7X móddal bővítették, amelynek segítségével hosszabb felvétel készíthető úgy, hogy nem romlik a minőség az eredeti HD adáshoz képest. A High-Picture-Quality Master Engine képvezérlőnek köszönhetően a képminőség jelentősen javult, a Clear Double Speed funkcióval pedig a gyors mozgások megjelenítése során is éles marad a kép. Az Image Select funkció automatikusan beállítja a kép és a hang jellemzőit a környezeti fényviszonyoknak és a TV adásnak vagy a lejátszott videónak megfelelően. Az újfajta Motion Guide-nak köszönhetően a felhasználók tévénézés megszakítása nélkül is kiválaszthatnak egy másik csatornát, egy Blu-ray lemezre rögzített programot vagy a internetes tartalmat.

 

 

sharp-aquos-dx-with-blu-ray-player

 

 

Internetkapcsolat birtokában a felhasználók többcsatornás adásokat és video-on-demand anyagokat is nézhetnek, emellett olyan nagyfelbontású tartalmakhoz és videószolgáltatásokhoz is hozzáférhetnek, amelyeket csak az AQUOS biztosít.

Az új AQUOS DX modellek fekete, fehér és vörös színben is elérhetők, forgalmazásuk szeptember 10-től Japánban indul elsőként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.