Hirdetés

Újra kell hangolni a DVB-T vevőket



|

Új szolgáltatások bevezetése miatt rendezik át a terepet.

Hirdetés

Holnaptól másik frekvenciára költözik a RTL Klub, a TV2 és az euronews, írta az Antenna Hungária sajtóközleményében. Ez nem jelent nagy problémát a felhasználók oldaláról, mert a hangolás sok készüléknél automatikus.

 

Holnaptól nem ugyanott jön be néhány adó, ahol eddig. Az ezidáig a C multiplexen szolgáltatott RTL Klub, TV2 és euronews műsorcsatornák ezentúl az A multiplexre költöznek. Sok beltéri egység észreveszi és iktatja a változást, de a legrosszabb esetben is – mondjuk egy PC-s tunernél – csak újra kell kerestetni a csatornákat. (Kattintson ide a részletes frekvencia táblázathoz ingyenes és fizetős adókkal.)

 

Nem titok, hogy azért került sor a változtatásra, hogy új másorcsatornáknak csináljon helyet az Antenna Hungária. A C muxon tehát jön valami érdekes hamarosan, de hogy az mi lesz, azt még nem hajlandó elárulni a cég. Reménykedünk, hogy ez újabb HD tartalmakat jelent, mert – még ha fizetősek lennének is – ezek lendítenének talán legtöbbet a DVB-T ügyén. A 3D őrület jegyében elképzelhető, hogy esetleg a foci bajnokság kerül adásba 3D HD-ben. Utóbbi esetben megfelelő tévé hiányában nem sokan nézhetjük majd, de maga a lehetőség mindenképpen érdekes lenne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.