Hirdetés

Kelendőbbek lehetnek a minden-egyben PC-k



|

Jövőre 20 százalékkal több egybegép találhat gazdára.

Hirdetés

A minden-egyben PC-k a fogyasztói és az üzleti szektorokban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek - még a vártnál is nagyobbnak. Ez azért is okoz meglepetést, mert a gyártók az idei teljes évben az ultrabookokat igyekeztek népszerűsíteni, noha kevés sikerrel.

 

Piaci elemzők szerint az egybegépek eladásai 2013-ben az idei értéken felül 20 százalékkal emelkednek majd. Ez az 500 dolláros árkategóriának is köszönhető, továbbá a Windows 8 érkezésének, illetve az érintőképernyő jelenlétének.

 

A minden-egyben gépek érintőpanelje leginkább a minket körülvevő technológia eredménye, ugyanis bár fárasztó lehet a monitor után nyúlni, ez a funkció nem maradhat ki, ha a tabletek és a notebookok is képesek rá. Jó hír, hogy az extra funkció ma már szinte egyáltalán nem okoz ártöbbletet. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.