Hirdetés

Kerek és szuperlapos a Pebble új okosórája



|

A Pebble szerint a Time Round a leglaposabb okosóra a világon.

Hirdetés

A Pebble bemutatta az első kerek okosóráját, amely Pebble Time Round névre hallgat. Több szempontból is különleges. 

Hirdetés

A Time Round a Pebble szerint a világ leglaposabb és legkönnyebb okosórája, ugyanis csupán 7,5 milliméter vastag, továbbá 28 grammot nyom a mérlegen. Negatívum viszont, hogy az 1,25 hüvelykes kijelző igen vaskos keretet kapott. 

Aki a tűéles kijelzőket szereti, annak nem ez lesz a befutó, de akinek a lapos ház és a több napos üzemidő számít, az jól járhat vele. 

Természetesen ebben is színes elektronikus tinta adja a kijelzőt alapját, vagyis a kép nem olyan éles, de cserébe jó hosszú az üzemidő. Egy 15 perces töltés egy napos használatot tesz lehetővé. 

Változott a kezelőfelület is, a menüket és a hazai appokat a kör alakú kijelzőhöz igazították. Lesz SDK is a fejlesztőknek, akik ezt szintén megtehetik. 

Az eszköz az Android és az iOS rendszerekkel egyaránt kompatibilis. A Time Round 22 és 14 milliméteres szíjakkal érkezik, 249 dollártól, novemberben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.