Hirdetés

Kifogyóban az Apple Watch-készletek



|

Az új modell bemutatója egyre közeledik, eközben elfogynak a korábbi verzió készletei.

Hirdetés

Nem éri meg a következő hetekben Apple Watch okosórát venni, ugyanis az Apple várhatóan már a jövő hónap elején bemutatja az új modellt. 

Hirdetés

Az Apple ügyeivel kapcsolatban általában jól értesült Ming-Chi Kuo szerint az Apple Watch 2 továbbfejlesztett GPS-képességekkel érkezik, valamint lesz benne magasságmérő és barométer, ez utóbbival viharra tud majd figyelmeztetni. 

Ahogyan egyre közeledik az új okosóra bemutatója, a korábbi verzió készletei elkezdtek kifogyni az Apple online boltjából. 

Értelemszerűen a készleteket nem töltik fel újra azokból a változatokból, amelyek elfogytak. A cél az Apple Watch 2 népszerűsítése lesz, amely viszont külsőre úgy tudni, hogy nem változik. Ennek köszönhetően a jelenlegi tulajdonosok okosórája sem megy ki olyan hamar a divatból. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.