Hirdetés

Költséghatékony tápok az OCZ-től



|

Megérkeztek a legújabb StealthXStream 2 tápegységek az OCZ-től, 400 és 700 watt közötti teljesítménnyel.

Hirdetés

Az OCZ bemutatta legújabb StealthXStream 2 tápegységeit, amelyeket a takarékos játékosoknak és a költséghatékony gondolkodású felhasználóknak szán. 400 és 700 watt között válogathatunk a teljesítményben:

 

Bár SLI-minősítéssel nem rendelkezik egyik típus sem, az OCZ szerint a 600 és 700 wattos változatok képesek ellátni energiával egy dupla GPU-s rendszert is. Ez a két PSU egyébként négy darab +12V-os ággal rendelkezik, és egy pár PCI-E férőhellyel (hat-és nyolctűs).

 

A 400 és 500 wattos modellek csupán két +12V-os ágat és egy hattűs PCI-E helyet kínálnak, azonban még így is elbírnak egy Radeon HD 5770-es videókártyával. Mindegyik tápegység rendelkezik 80Plus-minősítéssel, és új fejlesztésű, 120 milliméteres ventilátor került beléjük.

 

A PSU-k közül egyik sem moduláris, mindegyik fix kábelezéssel kapható. A nagyobbik változatok hat Molex és hat SATA, valamint öt Molex és három SATA ággal rendelkeznek, a kisebbek négy Molex-szel és három SATA-val. A csendes tápok az OCZ szerint szinte észrevehetetlenek működés közben. Áruk 58, 67 és 74 angol font, a legkisebb modellé ismeretlen.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.