Hirdetés

LGA 1155-ös alaplapok az ASRocktól



|

P67-és H67-alapú alaplapokkal jelentkezett az ASRock: mindegyik támogatja az Intel közelgő Sandy Bridge processzorait.

Hirdetés

Az ASRock tartja a lépést riválisaival, és bemutatta legújabb alaplapjait, amelyek P67-és H-67 alapúak, legfontosabb tulajdonságuk; hogy támogatják az Intel közelgő LGA 1155-ös foglalatú Sandy Bridge processzorait.

 

A kínálat öt ATX-es, három micro ATX-es és egy ITX-es termékkel bővült. A dual-channelben kezelt DDR3-at is támogató alaplapok legalább két 6 gigabites és két 3 gigabites SATA porttal rendelkeznek. A P67 Extreme6 esetében ez a szám négy-négyre nő.

 

Az integrált audioval, gigabites ethernettel bíró alaplapokra PCI-Express x16 foglalat is került. Alapesetben egyet találunk rajtuk, azonban a P67 Extreme6 és Extreme4 modellekre egyenesen három került. A H67-alapú termékekre D-Sub, DVI és HDMI kimenet is jutott. A P67 Pro és a H67M-ITX/HT kivételével USB 3.0-át is találunk az ASRock újdonságokon. Megjelenésük januárra várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.