Hirdetés

Már a briteknél is kapható a Google Glass



|

A Google továbbra is hangsúlyozza, hogy a Glass még prototípus.

Hirdetés

Most először kapható hivatalos keretek között Amerikán kívül is a Google Glass, miután a webóriástól közvetlenül megvásárolható lett Nagy-Britanniában is. Az okosszemüveg ára 1000 angol font, tehát valamivel drágább, mint Amerikában. A vásárlás feltétele, hogy a felhasználó helyi lakos legyen és 18 év fölötti. 

Hirdetés

Bár a legtöbben elfelejtik, a Google továbbra is hangsúlyozza, hogy a Glass még mindig csak egy prototípus. A 2013 februárjában bemutatkozott viselhető eszköz első tulajdonosainak még a Glass Explorer program keretében kellett feliratkozniuk a bétára, ha hozzá szerettek volna jutni az okosszemüveghez

A brit starttal stílusosan néhány új app is érkezett a Google Glasshoz. Többek között a neves brit lap, a The Guardian is előrukkolt egy alkalmazással, amely a legfontosabb hírek lementését teszi lehetővé. A szintén új Goal.com a focis hírekről tájékoztat, míg a StarChart az éjszakai égbolton segít kiigazodni. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.