Hirdetés

Már az Amazon Tap is hallgatózik



|

A hordozható hangszóró is képes lett rá, hogy állandóan figyelje az utasításainkat.

Hirdetés

Az Amazon Echo többek között azért különleges, mert nem kell megérinteni, elég kimondani, hogy Alexa vagy Computer, és feltenni egy kérdést - az Echo pedig válaszol, zenél vagy más műveletbe kezd. 

Hirdetés

Az Amazon Tap hangszóró ezt eddig nem tudta - bár az Alexát támogatja, a hordozható, akkus eszköz nem figyelt mindig a háttérben. 

Eddig le kellett nyomni egy gombot a beszéd előtt - mostantól egy szoftverfrissítésnek hála azonban enélkül is működik. Persze a funkció az akkumulátor miatt kikapcsolható, illetve ez annak is kedvező hír, aki nem szereti, ha állandóan hallgatóznak utána. 

Az Echo és az Echo Dot folyamatos tápellátásra lett tervezve, vagyis képes állandóan figyelni, akkugondoktól nem kell tartani. Különösebben a Tapet sem befolyásolja, a funkcióval 9 óra helyett 8 órát bír az eszköz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.