Hirdetés

Már teszteljük a kockáknak szánt kockát, a HP Omen PC-t



|

A sok csili-vili, ledsorral túlpakolt játékos csodagép között hihetetlenül nagyot üt a HP Omen visszafogott, mégis extrém dizájnja. Marci már nyakig benne van, de addig is meg kell mutatnunk videón, mert megérdemli.

Hirdetés

Sokan vannak úgy a játékra szánt gépekkel, hogy az erős vasak és az fps-halmozás mellett nézzen is ki valahogy az erőmű, lehessen vele már kívülről is büszkélkedni a cimborák előtt. Ez azonban gyakran vezet túlcicomázott túlzásokhoz, bazári összképhez.

Hirdetés

A HP Omen úgy lett igazán extrém és ütős, hogy közben alapvetően kifejezetten visszafogott a dizájnja, nem veri ki a szemünket egyetlen neonzöld, vagy fénykard-kék led-ágyú sem, viszont az élére állított kocka egyfajta elegáns brutalitást kölcsönöz neki. Mielőtt Marci atomjaira szedi a gépet tesztelés okán, elindítottunk rajta egy tesztjátékot, hogy közben videón is megmutassuk kívül-belül.

Persze az apróság egyáltalán nem olcsó, a mostani konfig alulról súrolja az egymillis vételárat, de ezért nem csak külsőleg, hanem felszereltségében is egy kiemelkedően prémium kategóriás csillagrombolót kapunk. A részletes teszt hamarosan érkezik, addig jöjjön a videó!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.