Hirdetés

Megint ingyen van a Gear VR



|

Hat különböző Samsung készülékhez jár Amerikában ingyen a VR-headset.

Hirdetés

A Samsung tudja talán a legjobban, hogy mennyire fontos az üzleti sikerhez a megfelelő piaci részesedés - éppen ezért mindent megtesz, hogy időben a VR-piac élére kerüljön. 

Hirdetés

A Gear VR sok reklámot kapott az elmúlt hónapokban, sokszor volt a világon akciós, és ami azt illeti, egy ideig ingyen járt a Galaxy S7-hez és a Galaxy S7 edge-hez. 

A Samsung most ismét rákapcsol, és ingyenessé teszi a VR-headsetet - még több készülékhez. 

Június 19-ig Amerikában ingyen jár a Gear VR a Galaxy S6, a Galaxy S6 edge, a Galaxy S6 edge+, a Galaxy Note 5, a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékek mellé. 

A nagy akció és a készletkisöprés persze nem meglepő. Az Android N-nel közeledik a Daydream VR-platform, az új Galaxy készülékekkel pedig az USB-C.

Mindezek elkerülhetetlenül is új VR-headset érkezését jelzik és igénylik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.