Hirdetés

Milliomos lett a Sony



|

Egy millió Playstation 3-at szállított már a Sony a tengeren túlon

Hirdetés

sony_ps3_and_control.jpg
Tavaly a gyártó még azt állította, hogy a bemutatókor összesen 500 000 darabot fog tudni szállítani Amerikába és Japánba együttvéve. Az első napi szállításokat sem tudta teljesíteni, így aztán a 2 milliós tervet sem sikerült teljesíteni, ami egyébként pont a fele az eredeti elvárásnak. Mindenesetre ez a szám jelzi, hogy a konzol igen is közkedvelt és veszik az emberek annak ellenére, hogy viszonylag magas végfelhasználói árral került a boltok polcaira.



A konzol az IBM Cell processzorával dolgozik, grafikai motorját az NVIDIA RSX lapkája képviseli. Blu-Ray optikai meghajtóval rendelkezik, és 20, illetve 60 gigabájtos merevlemezzel szállítják. Előbbit 499, utóbbit 599 dollárért lehet beszerezni a tengeren túlon.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.