Hirdetés

Mindenes Kodak nyomtató, olcsó tintával



|

Az ESP 9250 multifunkciós nyomtató nagyon alacsony árú tintapatronokkal csábítja a vásárlókat.

Hirdetés

A Kodak már hosszú ideje jelen van a multifunkciós nyomtatók piacán. A gyártó egyik legnagyobb erőssége a tintapatronok ára, ugyanis a piacon az egyik legolcsóbb, leggazdaságosabb patronokkal büszkélkedhetnek a Kodak nyomtatók.

 

Az új, ESP 9250 minden-egyben nyomtató is többek között ezzel csábítja a vásárolókat. Az eszköz állítólag olyan minőségű fotók nyomtatására alkalmas, mintha azt fotólaborban csináltattuk volna. A 10,2 x 15,2 centiméteres képeket 29 másodperc alatt tudja elkészíteni. A 9600 dpi-s felbontással operáló ESP 9250 a Kodak segédprogramjával iPhone-ról és iPadről is fogadja a parancsokat.

 

A nyomtató percenként 27 oldal nyomtatására képes, szkennere 2400 dpi felbontású. A fax egy 33,6 kbps-os modemet használ, míg a színes LCD-kijelző mérete 2,4 hüvelyk. Az eszközre USB csatlakozó és memóriakártya-olvasó is került; de kérhető hozzá Bluetooth-adapter is. Az ESP 9250 ára 250 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.