Hirdetés

Mosható billentyűzet a Logitech-től



|

A K310 UV-bevont gombokkal és nagy strapabírással csábítja a felhasználókat.

Hirdetés

A Logitech bemutatta a kínálatának legújabb billentyűzetét, a K310-et, amely egy teljes mértékben mosható modell. Az akár a konyhai mosogatóban is tisztítható K310 könnyedén takarítható és szárítható. A vékony, lapos kialakítással a Logitech a kényelmi oldalon próbált az átlagosnál többet nyújtani.

 

Az USB kábel kivételével a billentyűzet akár 30 centiméternyi víz alá is bedugható, a fontosabb gombok pedig lézeresen kapták meg a rájuk nyomott betűt, illetve UV-bevonattal is rendelkeznek, így nem fakulnak ki a mosásban.

 

Minden billentyű 5 millió lenyomást bír, és az erősebb ütéseknek is ellenáll az eszköz. A teljes méretű billentyűzet 12 gyorsbillentyűt is tartogat, a használatához pedig nincsen szükség külön meghajtóprogramra. A K310 októberben kerül a piacra, 39,99 dolláros áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.