Hirdetés

Motorola ML910



|

A Motorola új noteszgépe a szibériai hóviharnak is ellenáll.

Hirdetés

 

A Motorola az ML910-zel belépett azon notebookgyártók sorába, amelyek szélsőséges körülmények között működő gépeket is árusítanak. Az ML910 gyakorlatilag bármilyen időjárási körülménynek és hidegnek ellenáll.

 

A gép egy melegítőegységet is kapott, így a beépített belső hőérzékelők ha alacsony hőmérsékletet jeleznek, a melegítő működésbe lép, és ennek, valamint az időjárásálló borításnak köszönhetően akár a szibériai hóviharban is könnyedén használható a noteszgép.

 

ml910.jpg

 

Természetesen a belső diagnosztikai szoftvereknek hála a túlmelegedés is elkerülhető. Az ML910 beépített Wi-Fi, Bluetooth és GPS egységekkel is rendelkezik. A gépet egy 1,66 GHz-s Intel Core Duo processzor működteti, képi megjelenítéséért egy 128 megabájtos ATI Radeon X1400-as grafikus kártya felel.

 

Egy másik, MW810 nevű gépe a Motorolának három különálló részből, így magából a gépből, kijelzőből, és billentyűzetből áll, amelyek szétválaszthatóak egymástól. A két gép áráról egyelőre nincs információ, azonban mindkettőt bemutatják majd a washingtoni FOSE 2007 keretében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.