Hirdetés

Négy Radeon HD 5870 és a folyékony nitrogén



|

Érdekes konfigurációt állított össze a TweakTown: négy Radeon HD 5870 quad CrossFire módban, egy 5,8 GHz-es Core i7-980X processzorral, folyékony nitrogénben.

Hirdetés

 

 

A TweakTown csapata úgy döntött, összeállít egy olyan konfigurációt, amelyre minden őrült tuningmester és játékos kíváncsi, hogyan teljesítene. Természetesen annyira egyedi megoldásról van szó, ami ráadásul folyékony nitrogénnel dolgozik, hogy otthon senkinek se jusson eszébe hasonlót építeni. Valójában nem is az volt a szándékuk, hogy játék-PC-t építsenek, hanem, hogy mindenkit megdöbbentsenek.

 

Az "erőműbe" négy darab MSI Radeon HD 5870-es grafikus kártya került quad CrossFire módban, 1250 MHz-re húzott órajellel, minden GPU esetében. A grafikus vezérlők egyenként kaptak külön-külön folyékony nitrogénes hűtést. Mindehhez egy Intel Core i7-980X processzor társult, amit a gyári 3,33 GHz-es órajeléről 5,8 GHz-re növeltek.

 

A monstrumról két, összesen 29 perces videót is készítettek, amik szabadon megtekinthetőek. Több tesztet is futtattak a szörnyetegen; hogy csak egyet említsünk, a 3D Mark 03-ban könnyű szerrel törte át a gép a 200 000 pontos határt. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.