Hirdetés

Nexus okosórák érkezhetnek



|

Google Assistant-támogatású okosórákon dolgozik a Google.

Hirdetés

Az idei Google I/O egyik legnagyobb újdonsága a Google Assistant platform volt, ami a cégóriás meglévő, hangalapú keresésre alapozó technológiáját viszi tovább. 

Hirdetés

A segítségével hangalapon lehet kérdéseket feltenni, utasításokat adni és különféle eszközöket kezelni. A szolgáltatást a Google Home-ba beépítik, de az Android Police értesülései szerint két új okosórában is helyet kap a Google Assistant. 

Vélhetően az Android Wear jövőbeli kiadásai eleve támogatják majd, így a frissíthető okosórák is képesek lesznek a használatára. 

A pletykákban kitértek arra is, hogy a Google igazából két új okosórával bővítené a Nexus programot. Ezeken értelemszerűen a legújabb rendszer fut majd, akárcsak a Nexus okostelefonokon. 

Úgy hírlik, hogy az egyik okosóra GPS-t és LTE-t kap, pulzusmérővel - lesz egy kisebb modell is, mindezek nélkül. Mindkettő kerek kijelzőt kapna, a nagyobb verzió nagyobb akkut a plusz szenzorok miatt. 

Az Android Police mindezt meg nem nevezett forrásokra hivatkozva állítja, amelyeket ugyanakkor megbízhatónak mond. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.