Hirdetés

NYERJEN NOTEBOOKOT!



|

Linux programozói bajnokságot hirdet az IBM.

Hirdetés

A megmérettetés 2007 november 23-án 14 órakor kezdődik, és 25-én 14 órakor ér véget, a helyszín a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem.

A feladat eddig mindig a való életből vett üzleti probléma megoldása volt – ám a versenyzők feladatai nem merütnek ki a programírásban, hanem a rendszerspecifikációtól a rendszerdokumentációig mindent el kellett készíteni – nem lesz ez másként idén sem.

A feladat megoldásához Linux, Java és SQL tudás szükséges: a programozási feladatot Linux operációs rendszeren, a modellezést IBM Rational termékekkel; az adatbáziskezelést IBM DB2 UDB termékkel; a fejlesztést Java, Eclipse vagy IBM Rational/WebSphere környezetben kell elvégezni IBM WebSphere Application Server futtatási környezet felhasználásával.

Már a tárgynyereményekért is érdemes elindulni: az első helyezett csapat versenyzői egy-egy IBM notebookot, a 2-3. csapat tagjai pedig egy-egy PDA-t kapnak. Ennél viszont jóval kecsegtetőbb lehet, hogy a támogató cégek - az IBM Magyarországi Kft., az AAM Technologies Kft., az R&R Software Zrt. és a T-Logic Kft. – bármely versenyzőnek kínálhatnak állást, vagy gyakornoki pozíciót. Tehát a jelmondat lentebb, a részletek pedig a link mögött:

 

"IBM Linux programozó bajnokság:
48 órát adunk! Utána meg notebookot"

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.