Hirdetés

Okostelefon nélkül is boldogul a Samsung új okosórája



|

A Gear Solo néven emlegetett eszköz okostelefon nélkül is működik.

Hirdetés

A Korea Herald jelentése szerint a Samsung következő okosórája tényleg önálló eszköz lesz, tehát nem kell majd okostelefonnal szinkronizálni a működéshez. A Gear Solo néven emlegetett készülék nevét állítólag már le is védették Koreában, de persze ez a megjelenésig még változhat. 

Hirdetés

Az új okosóra egyes források szerint elsőként kizárólag Dél-Koreában lenne elérhető. A Gear Solo feltehetően valamilyen speciális SIM kártyával működhet (USIM), elvégre nem lesz szükség Bluetooth kapcsolatra ahhoz, hogy telefonhívást bonyolíthassunk az okostelefonon keresztül. 

Természetesen az önálló okosóra ellenére nem valószínű, hogy az okostelefonok nagy veszélyben lennének, elvégre a kis kijelző a legtöbb feladatra eleve alkalmatlan. Érdekes lesz ugyanakkor látni, mihez lehet majd kezdeni a mindennapokban egy ilyen megoldással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.