Hirdetés

Október 27-én jön az új MacBook Pro



|

A 2016-os modellt más újdonságok is kísérhetik az Apple közelgő rendezvényén.

Hirdetés

A korábbi pletykák októberre várták az Apple következő rendezvényét, azonban a hónap közepéig ennek semmi jele nem volt. 

Hirdetés

Formálisan még mindig nincs, azonban a Re/code értesülései szerint menetrend szerint lesz megtartva az Apple következő eseménye, méghozzá október 27-én

Nagyon sokat kellett várni arra, hogy a MacBook Pro végre frissüljön, de most úgy néz ki, hogy eljött az idő. 

Ha igazak a pletykák, akkor egy dinamikus OLED-sávot kap a laptop a billentyűzet fölött. Ez mindig ahhoz a környezethez alkalmazkodik majd, amelyben éppen vagyunk. Érkezik a Touch ID és az USB-C is a notebookra, valamint a Thunderbolt 3. Értelemszerűen a grafikus vezérlés is megújul, és végre a gamereknek és a professzionális felhasználóknak is kedvez majd. 

A szó-beszédek szerint az Apple leszámol továbbá az USB porttal, végez a 11 hüvelykes MacBookokkal, illetve frissíti a MacBook Airt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.