Hirdetés

Olcsó DDR3-as memóriák a Mach Xtreme-től



|

Az Urban széria 4 és 8 gigabájtos csomagokban lesz elérhető.

Hirdetés

A Mach Xtreme Technology bemutatta legújabb DRAM-termékeit, amelyek az úgynevezett Urban szériába tartoznak. A DDR3-as memóriák csomagban lesznek megvásárolhatóak, az egyikben egy, a másikban két modullal (dual-channelben). Egy modul 4 gigabájtos.

 

A 4 és 8 gigabájtos kitek egyaránt 9-9-9-27-es időzítésekkel működnek, 1,5 volton. A könnyű, jó minőségű alumínium hűtőbordákkal borított memóriák XMP-támogatással rendelkeznek, a Mach Xtreme pedig élettartam-garanciát vállal rájuk.

 

A kitek egyébként egészen kedvező áron kaphatóak - ez annak köszönhető, hogy a memóriapiacon az árak az esést követő mélyrepülést tovább folytatják eddig nem látott "mélységekig". A 4 GB-os modul ára 20 euró, míg a 8 GB-os kitért 40 eurót kell fizetni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.